RIJSCHOOL         RAPIDO    
Voor een  gedegen rijopleiding    0654 242560    

Lesmethode

Instructie met een tablet

Rijschool Rapido doet er alles aan om de leerling in een zo kort mogelijke tijd en met de meest moderne verkeersleermiddelen op te leiden. Zo gebruiken wij een tablet met korte instructiefilmpjes en geven regelmatig demonstraties tijdens de rijles.


1+1=2

Rijschool Rapido kiest ervoor dat jij nooit een leerling hoeft op te halen of thuis hoeft af te zetten... gewoon omdat wij jou een zo efficiënt mogelijke rijles willen aanbieden. En jij niet op je vingers gekeken wilt worden. Dus de volledige 60 minuten lestijd wordt aan jou besteed!


Tussentijdse toets 

 


In onze PREMIUM pakketten bieden wij een compleet pakket aan. Naast de rijlessen en het CBR-praktijkexamen bevatten deze pakketten ook een TTT (tussentijdse toets). De volgende reden was hierbij doorslaggevend, de meeste leerlingen zijn vlak voor het rijexamen onzeker over wat hen te wachten staat. De vele voornamelijk onterechte negatieve verhalen die de ronde doen voeden deze onzekerheid. Gevolg... de leerling presteert onder zijn/haar kunnen en faalt voor het praktijkexamen. Ons slagingspercentage lag vorig jaar (2021) op 100% geslaagde voor de herexamens. Dit bevestigt dat alle leerlingen die de eerste keer zakte voor het rijexamen het een tweede keer wel haalde. Volgens het CBR heeft de leerling die gekozen heeft voor een tussentijdse toets statistisch gezien een 14 procent hogere slagingskans dan de leerling die hier niet voor gekozen heeft. Ga hier naar de CBR-website voor een uitleg.