RIJSCHOOL         RAPIDO    
Voor een  gedegen rijopleiding    0654 242560    

Gastenboek

159 berichten op 32 pagina's
Mika Tusveld
03-01-23 12:35:18
Ik ben in 1 keer geslaagd. Heel blij. Ron heeft goede lessen gegeven en weet welke onderwerpen ik lastig vond en besteed daar dan ook meer tijd aan. Ron geeft duidelijk les en geeft goede feedback over wat beter kan en wat goed gaat.

Ron heel erg bedankt dat ik geslaagd ben!!
Nikki Venecourt
14-12-22 10:19:03
En ook ik ben vandaag in 1 keer geslaagd!!!
Zo blij, ware leerzame en ook gezellig lessen met Ron en ondanks me onzekerheid ging het af en toe wat minder maar het rijden ging steeds beter. Hij geeft je vertrouwen in het rijden en legt alles duidelijk uit. Ben heel dankbaar dat ik geslaagd en wil Ron heel erg bedanken!
Jim Brevoord
07-11-22 23:20:43
Ook ik ben in 1 keer geslaagd bij Rapido. Ron weet elke les weer goed de tijd te nemen voor de te behandelen onderwerpen, maar blijft toch erg efficiënt. Doordat hij niet alleen het ‘trucje’ maar ook de onderliggende gedachte uitlegt kan ik nu in veel meer auto’s uit de voeten. Ik heb bij Rapido niet alleen mijn rijbewijs gehaald, maar ik heb leren rijden.
Noa van den Bedum
27-10-22 19:27:26
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij Rapido, het afgelopen jaar heb ik super veel geleerd van Ron. Tijdens de eerste lessen was ik erg onzeker maar hij heeft mij geholpen om daar boven op te komen, tijdens zijn lessen wordt alles stap voor stap uitgelegd. Door middel van digitale lessen en duidelijke videos leer je het nog beter en kan je het goed onthouden. Ron past zich aan aan het tempo van de leerling waardoor het erg fijn is om te lessen. Naast dat er natuurlijk serieus moet worden gedaan is hij sociaal en grappig, dat maakt de lessen niet alleen leerzaam maar ook leuk. Fouten maken mag bij Rapido, Ron is erg geduldig en weet altijd een goede manier om alles uit te leggen. Samengevat, echt een top rijschool!
Sem van de Kamp
21-10-22 23:05:28
Ron legt alles duidelijk uit en neemt daar ook de tijd voor. Als je een foutje maakt legt hij alles rustig nog een keertje uit, dat maakt het erg fijn lessen bij hem. Tijdens de lessen geeft hij ook duidelijk feedback over hoe het gaat of hoe je het e.v.t anders kan doen. Daardoor ben ik ook in 1x geslaagd!
Tonen: 5  10   20

Reviews