RIJSCHOOL         RAPIDO    
Voor een  gedegen rijopleiding    0654 242560    

Gastenboek

153 berichten op 16 pagina's
Melchior Visser
18-08-22 11:07:18
Na iets langer dan een jaar lessen bij Ron ben ik gisteren in een keer geslaagd. De lessen waren gezellig en ietsje serieuzer wanneer het auto rijden wat minder ging. Bij fouten legt Ron rustig en duidelijk uit hoe het volgende keer beter kan. Ook hebben Ron’s video’s van de bijzondere verrichtingen erg geholpen. Dankjewel Ron voor de goeie uitleg en gezellige lessen.
Rosanne Post
27-07-22 11:57:22
Tijdens COVID ben ik begonnen bij Ron met lessen. De lessen verliepen rustig. Ron gaf duidelijke uitleg en bleef ten alle tijden rustig. Ook heb ik erg veel gehad aan de filmpjes die Ron maakte voor de bijzondere verrichtingen! Echt een top rijschool en een gezellige instructeur:)
En dus ook in één keer geslaagd :)
Kirsten Abbink
07-07-22 19:33:21
De afgelopen tijd heb ik hele fijne lessen mogen krijgen van Ron. Hij heeft goede uitleg en legt het op een fijne manier uit. Bij Ron is er ruimte om fouten te maken en ook hierbij blijft hij rustig en maakt er iets positiefs van. Ik was best onzeker en ondanks dat mijn tussentijdse toets niet zo lekker ging heeft Ron mij erg goed geholpen en hebben wij samen er alles aan gedaan om er een mooi examen van te maken. En dit is gelukt, ook ik ben in 1x geslaagd! Heel erg bedankt voor alles Ron!
Yuk zheng
27-06-22 09:11:27
Vandaag geslaagd voor mij praktijkexamen, Ik heb met plezier gereden bij Ron en ook veel geleerd, Hij geeft goeie uitleg en is altijd rustig en bespreekt met jou de fouten, Ik zal zeggen ga bij Ron les nemen en je ervaart een hele fijne rijles
Bram Vlaar
17-06-22 12:51:40
Door de goede lessen van Ron ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. De lessen zijn altijd duidelijk en vooral ook gezellig. Ron zorgt ervoor dat je volledig voorbereid bent voor je rijexamen en day je Bijna altijd in 1x slaagt. Rapido is daarom de rijschool die ik iedereen zou aanraden! Ron hartstikke bedankt voor de leuke lessen!
Max Bömer
14-02-22 09:44:29
Dankzij de lessen van Ron ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen zonder tussentijdse toets! Naast het feit dat de lessen nuttig waren, was het ook een plezier om met Ron in de auto te zitten en ik heb genoten van de lessen. Zeker een aanrader!
Linde Beemsterboer
03-02-22 01:38:55
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik heb gekozen voor Ron vanwege de vele lovende reviews op deze website, alleen maar passend dat ik daar nu zelf een review op schrijf :) Ron heeft een bak aan ervaring en dat maakt de lessen heel fijn en gestructureerd, er is een duidelijk plan van aanpak en zijn uitleg in combinatie met visuele hulpmiddelen is een ijzersterke combinatie voor kwalitatief ontzettend goede rijlessen. Naast dat, is het ook gewoon elke keer super gezellig, en heeft Ron altijd vertrouwen in mij gehad waardoor ik heb geleerd om te vertrouwen op mijzelf. Ik zou iedereen die serieus aan de slag wilt met rijles autoschool Rapido aanraden!
Victoria Berkeveld
19-01-22 21:55:33
Door alle goede lessen van Ron, ben ik in één keer geslaagd! De lessen zijn heel duidelijk, leerzaam en gezellig. Rapido is daarom de rijschool die ik iedereen zou aanraden! Ron hartstikke bedankt voor de leuke lessen!
Fleur Wiggerts
10-01-22 15:51:03
Dankzij al het vertrouwen en de goede lessen van Ron, kan ik zeggen dat ik in 1x ben geslaagd! Dus bedankt Ron voor alle leerzame lessen!
Demi de Gooijer
29-12-21 17:37:46
Heel trots mag ik zeggen dat ik, met de fantastische hulp van Ron, in 1 keer ben geslaagd!!! Ron is een instructeur die rustig blijft, dingen duidelijk uitlegt (met behulp van het schetsen van situaties met de tablet) en dingen voordoet. Hij is erg duidelijk en de lessen zijn altijd gezellig. Ook neemt hij echt de tijd om dingen uit te leggen en was er ruimte om foutjes te maken. Ik was een beetje onzeker in het begin, maar Ron heeft er voor gezorgd dat ik mij goed voel op de weg. Ik ben echt heel blij met mijn keuze voor deze rijschool en het is een echte aanrader. Dus Ron, bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen!!
Tonen: 5  10   20

Reviews