RIJSCHOOL         RAPIDO    
Voor een  gedegen rijopleiding    0654 242560    

Gastenboek

159 berichten op 16 pagina's
Mika Tusveld
03-01-23 12:35:18
Ik ben in 1 keer geslaagd. Heel blij. Ron heeft goede lessen gegeven en weet welke onderwerpen ik lastig vond en besteed daar dan ook meer tijd aan. Ron geeft duidelijk les en geeft goede feedback over wat beter kan en wat goed gaat.

Ron heel erg bedankt dat ik geslaagd ben!!
Nikki Venecourt
14-12-22 10:19:03
En ook ik ben vandaag in 1 keer geslaagd!!!
Zo blij, ware leerzame en ook gezellig lessen met Ron en ondanks me onzekerheid ging het af en toe wat minder maar het rijden ging steeds beter. Hij geeft je vertrouwen in het rijden en legt alles duidelijk uit. Ben heel dankbaar dat ik geslaagd en wil Ron heel erg bedanken!
Jim Brevoord
07-11-22 23:20:43
Ook ik ben in 1 keer geslaagd bij Rapido. Ron weet elke les weer goed de tijd te nemen voor de te behandelen onderwerpen, maar blijft toch erg efficiënt. Doordat hij niet alleen het ‘trucje’ maar ook de onderliggende gedachte uitlegt kan ik nu in veel meer auto’s uit de voeten. Ik heb bij Rapido niet alleen mijn rijbewijs gehaald, maar ik heb leren rijden.
Noa van den Bedum
27-10-22 19:27:26
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij Rapido, het afgelopen jaar heb ik super veel geleerd van Ron. Tijdens de eerste lessen was ik erg onzeker maar hij heeft mij geholpen om daar boven op te komen, tijdens zijn lessen wordt alles stap voor stap uitgelegd. Door middel van digitale lessen en duidelijke videos leer je het nog beter en kan je het goed onthouden. Ron past zich aan aan het tempo van de leerling waardoor het erg fijn is om te lessen. Naast dat er natuurlijk serieus moet worden gedaan is hij sociaal en grappig, dat maakt de lessen niet alleen leerzaam maar ook leuk. Fouten maken mag bij Rapido, Ron is erg geduldig en weet altijd een goede manier om alles uit te leggen. Samengevat, echt een top rijschool!
Sem van de Kamp
21-10-22 23:05:28
Ron legt alles duidelijk uit en neemt daar ook de tijd voor. Als je een foutje maakt legt hij alles rustig nog een keertje uit, dat maakt het erg fijn lessen bij hem. Tijdens de lessen geeft hij ook duidelijk feedback over hoe het gaat of hoe je het e.v.t anders kan doen. Daardoor ben ik ook in 1x geslaagd!
Max Berkeveld
21-10-22 21:54:35
Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Na een klein jaar heeft Ron mij volledig klaargestoomd hiervoor. Hij legt alles goed uit en is erg geduldig. Naast het praktische gedeelte is Ron ook heel grappig en sociaal. Met video’s, demo’s, digitaal lesmateriaal en goede uitleg zorgt hij ervoor dat ik net zoals het overgrote deel van zijn leerlingen in een keer slagen.
Ik raad hem zeker aan!
Melchior Visser
18-08-22 11:07:18
Na iets langer dan een jaar lessen bij Ron ben ik gisteren in een keer geslaagd. De lessen waren gezellig en ietsje serieuzer wanneer het auto rijden wat minder ging. Bij fouten legt Ron rustig en duidelijk uit hoe het volgende keer beter kan. Ook hebben Ron’s video’s van de bijzondere verrichtingen erg geholpen. Dankjewel Ron voor de goeie uitleg en gezellige lessen.
Rosanne Post
27-07-22 11:57:22
Tijdens COVID ben ik begonnen bij Ron met lessen. De lessen verliepen rustig. Ron gaf duidelijke uitleg en bleef ten alle tijden rustig. Ook heb ik erg veel gehad aan de filmpjes die Ron maakte voor de bijzondere verrichtingen! Echt een top rijschool en een gezellige instructeur:)
En dus ook in één keer geslaagd :)
Kirsten Abbink
07-07-22 19:33:21
De afgelopen tijd heb ik hele fijne lessen mogen krijgen van Ron. Hij heeft goede uitleg en legt het op een fijne manier uit. Bij Ron is er ruimte om fouten te maken en ook hierbij blijft hij rustig en maakt er iets positiefs van. Ik was best onzeker en ondanks dat mijn tussentijdse toets niet zo lekker ging heeft Ron mij erg goed geholpen en hebben wij samen er alles aan gedaan om er een mooi examen van te maken. En dit is gelukt, ook ik ben in 1x geslaagd! Heel erg bedankt voor alles Ron!
Yuk zheng
27-06-22 09:11:27
Vandaag geslaagd voor mij praktijkexamen, Ik heb met plezier gereden bij Ron en ook veel geleerd, Hij geeft goeie uitleg en is altijd rustig en bespreekt met jou de fouten, Ik zal zeggen ga bij Ron les nemen en je ervaart een hele fijne rijles
Tonen: 5  10   20

Reviews