RIJSCHOOL         RAPIDO    
Voor een  gedegen rijopleiding    0654 242560    

Gastenboek

159 berichten op 8 pagina's
Mika Tusveld
03-01-23 12:35:18
Ik ben in 1 keer geslaagd. Heel blij. Ron heeft goede lessen gegeven en weet welke onderwerpen ik lastig vond en besteed daar dan ook meer tijd aan. Ron geeft duidelijk les en geeft goede feedback over wat beter kan en wat goed gaat.

Ron heel erg bedankt dat ik geslaagd ben!!
Nikki Venecourt
14-12-22 10:19:03
En ook ik ben vandaag in 1 keer geslaagd!!!
Zo blij, ware leerzame en ook gezellig lessen met Ron en ondanks me onzekerheid ging het af en toe wat minder maar het rijden ging steeds beter. Hij geeft je vertrouwen in het rijden en legt alles duidelijk uit. Ben heel dankbaar dat ik geslaagd en wil Ron heel erg bedanken!
Jim Brevoord
07-11-22 23:20:43
Ook ik ben in 1 keer geslaagd bij Rapido. Ron weet elke les weer goed de tijd te nemen voor de te behandelen onderwerpen, maar blijft toch erg efficiënt. Doordat hij niet alleen het ‘trucje’ maar ook de onderliggende gedachte uitlegt kan ik nu in veel meer auto’s uit de voeten. Ik heb bij Rapido niet alleen mijn rijbewijs gehaald, maar ik heb leren rijden.
Noa van den Bedum
27-10-22 19:27:26
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij Rapido, het afgelopen jaar heb ik super veel geleerd van Ron. Tijdens de eerste lessen was ik erg onzeker maar hij heeft mij geholpen om daar boven op te komen, tijdens zijn lessen wordt alles stap voor stap uitgelegd. Door middel van digitale lessen en duidelijke videos leer je het nog beter en kan je het goed onthouden. Ron past zich aan aan het tempo van de leerling waardoor het erg fijn is om te lessen. Naast dat er natuurlijk serieus moet worden gedaan is hij sociaal en grappig, dat maakt de lessen niet alleen leerzaam maar ook leuk. Fouten maken mag bij Rapido, Ron is erg geduldig en weet altijd een goede manier om alles uit te leggen. Samengevat, echt een top rijschool!
Sem van de Kamp
21-10-22 23:05:28
Ron legt alles duidelijk uit en neemt daar ook de tijd voor. Als je een foutje maakt legt hij alles rustig nog een keertje uit, dat maakt het erg fijn lessen bij hem. Tijdens de lessen geeft hij ook duidelijk feedback over hoe het gaat of hoe je het e.v.t anders kan doen. Daardoor ben ik ook in 1x geslaagd!
Max Berkeveld
21-10-22 21:54:35
Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Na een klein jaar heeft Ron mij volledig klaargestoomd hiervoor. Hij legt alles goed uit en is erg geduldig. Naast het praktische gedeelte is Ron ook heel grappig en sociaal. Met video’s, demo’s, digitaal lesmateriaal en goede uitleg zorgt hij ervoor dat ik net zoals het overgrote deel van zijn leerlingen in een keer slagen.
Ik raad hem zeker aan!
Melchior Visser
18-08-22 11:07:18
Na iets langer dan een jaar lessen bij Ron ben ik gisteren in een keer geslaagd. De lessen waren gezellig en ietsje serieuzer wanneer het auto rijden wat minder ging. Bij fouten legt Ron rustig en duidelijk uit hoe het volgende keer beter kan. Ook hebben Ron’s video’s van de bijzondere verrichtingen erg geholpen. Dankjewel Ron voor de goeie uitleg en gezellige lessen.
Rosanne Post
27-07-22 11:57:22
Tijdens COVID ben ik begonnen bij Ron met lessen. De lessen verliepen rustig. Ron gaf duidelijke uitleg en bleef ten alle tijden rustig. Ook heb ik erg veel gehad aan de filmpjes die Ron maakte voor de bijzondere verrichtingen! Echt een top rijschool en een gezellige instructeur:)
En dus ook in één keer geslaagd :)
Kirsten Abbink
07-07-22 19:33:21
De afgelopen tijd heb ik hele fijne lessen mogen krijgen van Ron. Hij heeft goede uitleg en legt het op een fijne manier uit. Bij Ron is er ruimte om fouten te maken en ook hierbij blijft hij rustig en maakt er iets positiefs van. Ik was best onzeker en ondanks dat mijn tussentijdse toets niet zo lekker ging heeft Ron mij erg goed geholpen en hebben wij samen er alles aan gedaan om er een mooi examen van te maken. En dit is gelukt, ook ik ben in 1x geslaagd! Heel erg bedankt voor alles Ron!
Yuk zheng
27-06-22 09:11:27
Vandaag geslaagd voor mij praktijkexamen, Ik heb met plezier gereden bij Ron en ook veel geleerd, Hij geeft goeie uitleg en is altijd rustig en bespreekt met jou de fouten, Ik zal zeggen ga bij Ron les nemen en je ervaart een hele fijne rijles
Bram Vlaar
17-06-22 12:51:40
Door de goede lessen van Ron ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. De lessen zijn altijd duidelijk en vooral ook gezellig. Ron zorgt ervoor dat je volledig voorbereid bent voor je rijexamen en day je Bijna altijd in 1x slaagt. Rapido is daarom de rijschool die ik iedereen zou aanraden! Ron hartstikke bedankt voor de leuke lessen!
Max Bömer
14-02-22 09:44:29
Dankzij de lessen van Ron ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen zonder tussentijdse toets! Naast het feit dat de lessen nuttig waren, was het ook een plezier om met Ron in de auto te zitten en ik heb genoten van de lessen. Zeker een aanrader!
Linde Beemsterboer
03-02-22 01:38:55
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik heb gekozen voor Ron vanwege de vele lovende reviews op deze website, alleen maar passend dat ik daar nu zelf een review op schrijf :) Ron heeft een bak aan ervaring en dat maakt de lessen heel fijn en gestructureerd, er is een duidelijk plan van aanpak en zijn uitleg in combinatie met visuele hulpmiddelen is een ijzersterke combinatie voor kwalitatief ontzettend goede rijlessen. Naast dat, is het ook gewoon elke keer super gezellig, en heeft Ron altijd vertrouwen in mij gehad waardoor ik heb geleerd om te vertrouwen op mijzelf. Ik zou iedereen die serieus aan de slag wilt met rijles autoschool Rapido aanraden!
Victoria Berkeveld
19-01-22 21:55:33
Door alle goede lessen van Ron, ben ik in één keer geslaagd! De lessen zijn heel duidelijk, leerzaam en gezellig. Rapido is daarom de rijschool die ik iedereen zou aanraden! Ron hartstikke bedankt voor de leuke lessen!
Fleur Wiggerts
10-01-22 15:51:03
Dankzij al het vertrouwen en de goede lessen van Ron, kan ik zeggen dat ik in 1x ben geslaagd! Dus bedankt Ron voor alle leerzame lessen!
Demi de Gooijer
29-12-21 17:37:46
Heel trots mag ik zeggen dat ik, met de fantastische hulp van Ron, in 1 keer ben geslaagd!!! Ron is een instructeur die rustig blijft, dingen duidelijk uitlegt (met behulp van het schetsen van situaties met de tablet) en dingen voordoet. Hij is erg duidelijk en de lessen zijn altijd gezellig. Ook neemt hij echt de tijd om dingen uit te leggen en was er ruimte om foutjes te maken. Ik was een beetje onzeker in het begin, maar Ron heeft er voor gezorgd dat ik mij goed voel op de weg. Ik ben echt heel blij met mijn keuze voor deze rijschool en het is een echte aanrader. Dus Ron, bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen!!
Lucky Boerboom
09-11-21 10:10:17
Afgelopen tijd heb ik mijn rijlessen gevolgd bij Ron en wat was het een gekke tijd, zoals even een lockdown tussendoor. Toch hebben we er samen leuke lessen van gemaakt, heb ik heel veel geleerd en is alles gelukt. Van onzeker in de auto kan ik nu zeggen dat ik mij goed voel op de weg, dankjewel Ron!! En in één keer geslaagd, kan niet wachten om zelf te rijden!! :)
Matthijs van Hees
25-09-21 16:10:45
Een tijdje terug heb ik dankzij Ron mijn rijexamen gehaald. Zijn lessen waren altijd heel gestructureerd, helder en bovendien heel fijn. Ik kreeg de ruimte om af en toe een foutje te maken en dankzij de algehele rust heb ik met zelfverzekerdheid en inzicht leren rijden. Rapido is absoluut een aanrader als je met overtuiging je examen wilt halen en daar ben ik Ron heel dankbaar voor!
Sofie Stellwag
01-07-21 09:09:45
Bij rijschool Rapido heb ik mijn rijexamen in één keer gehaald! De lessen waren altijd erg duidelijk en leerzaam. Ron legt het met behulp van de ipad goed uit. Ook vond ik de lessen altijd erg gezellig! Het is écht een rijschool die ik iedereen aanraad. Dankjewel Ron voor alle leuke en goede lessen!
Terry Lokker
21-06-21 20:33:11
Nadat mijn broer in 1x is geslaagd bij rijschool Rapido dacht ik, ik wil dat ook! En Jahoor het is gelukt in 1x. De lessen van Ron zijn heel leerzaam en je krijgt de volledige aandacht. Een dikke vette 10!!! :)
Tonen: 5  10   20

Reviews