RIJSCHOOL         RAPIDO    
Voor een  gedegen rijopleiding    0654 242560    

Gastenboek

159 berichten op 32 pagina's
Max Berkeveld
21-10-22 21:54:35
Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Na een klein jaar heeft Ron mij volledig klaargestoomd hiervoor. Hij legt alles goed uit en is erg geduldig. Naast het praktische gedeelte is Ron ook heel grappig en sociaal. Met video’s, demo’s, digitaal lesmateriaal en goede uitleg zorgt hij ervoor dat ik net zoals het overgrote deel van zijn leerlingen in een keer slagen.
Ik raad hem zeker aan!
Melchior Visser
18-08-22 11:07:18
Na iets langer dan een jaar lessen bij Ron ben ik gisteren in een keer geslaagd. De lessen waren gezellig en ietsje serieuzer wanneer het auto rijden wat minder ging. Bij fouten legt Ron rustig en duidelijk uit hoe het volgende keer beter kan. Ook hebben Ron’s video’s van de bijzondere verrichtingen erg geholpen. Dankjewel Ron voor de goeie uitleg en gezellige lessen.
Rosanne Post
27-07-22 11:57:22
Tijdens COVID ben ik begonnen bij Ron met lessen. De lessen verliepen rustig. Ron gaf duidelijke uitleg en bleef ten alle tijden rustig. Ook heb ik erg veel gehad aan de filmpjes die Ron maakte voor de bijzondere verrichtingen! Echt een top rijschool en een gezellige instructeur:)
En dus ook in één keer geslaagd :)
Kirsten Abbink
07-07-22 19:33:21
De afgelopen tijd heb ik hele fijne lessen mogen krijgen van Ron. Hij heeft goede uitleg en legt het op een fijne manier uit. Bij Ron is er ruimte om fouten te maken en ook hierbij blijft hij rustig en maakt er iets positiefs van. Ik was best onzeker en ondanks dat mijn tussentijdse toets niet zo lekker ging heeft Ron mij erg goed geholpen en hebben wij samen er alles aan gedaan om er een mooi examen van te maken. En dit is gelukt, ook ik ben in 1x geslaagd! Heel erg bedankt voor alles Ron!
Yuk zheng
27-06-22 09:11:27
Vandaag geslaagd voor mij praktijkexamen, Ik heb met plezier gereden bij Ron en ook veel geleerd, Hij geeft goeie uitleg en is altijd rustig en bespreekt met jou de fouten, Ik zal zeggen ga bij Ron les nemen en je ervaart een hele fijne rijles
Tonen: 5  10   20

Reviews