AUTORIJSCHOOL RAPIDO
           voor een degelijke rijopleiding                          0654 24 25 60     

Gastenboek

101 berichten op 6 pagina's
Nick Van Eck
12-01-18 13:03:31
Ik heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, de uitleg was altijd heel duidelijk en makkelijk te begrijpen. De lessen zijn goed construeerd en de insturctur is fijne persoon om mee samen te werken.
Eva Snoek
08-01-18 15:15:24
Ik heb vorige week mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Rapido. De lessen waren erg leerzaam en gezellig. Ron legt op leuke manieren uit, bijvoorbeeld door een tablet te gebruiken waar hij situaties op tekent en door filmpjes te laten zien. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk beeld van situaties. Hij neemt de tijd en zorgt dat je pas doorgaat naar het volgende onderdeel als je het andere onder de knie hebt. Daarnaast is Ron heel vernieuwend. Hij praat altijd enthousiast over zijn ideeën om de lessen nog beter en moderner te maken, bijvoorbeeld door camera's. Ik raad het zeker aan om les te nemen bij autorijschool Rapido!
Ellen Stellwag
26-09-17 16:53:34
Ik heb net mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Rapido! Op aanrader van mijn zus en een aantal vriendinnen ben ik bij Ron gaan lessen. Ik ben ontzettend blij dat ik dat gedaan heb. Ron zijn lessen zijn modern, duidelijk en erg leerzaam. Doormiddel van Powerpoints, video's en een Tablet wordt, bijvoorbeeld, een bijzondere verrichting snel en duidelijk uitgelegd. Alles wat je leert wordt regelmatig herhaald en als je iets niet snapt wil Ron het je met plezier nog 10x uitleggen. Naast het leerzame aspect is het ook vooral heel gezellig, wat de rijlessen bij autorijschool Rapido extra leuk maken. Zonder twijfel raad ik Rapido aan iedereen aan!
Maaike Mol
07-09-17 17:21:56
Onlangs heb ik mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Rapido. Ik heb in de periode van lessen veel van Ron geleerd. Ron legt duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Met zijn tablet en filmpjes is het vaak meteen duidelijk, maar als je iets toch niet helemaal begrijp staat hij altijd open om het je nog een keer uit te leggen. Ik heb de lessen als gezellig, maar vooral als leerzaam ervaren. Autorijschool Rapido is een echte aanrader!!
Lieke Bolle
06-09-17 22:57:59
Toen ik opzoek was naar een rijschool kwam ik via goede reacties van kennissen bij Ron terecht. En wat ben ik blij dat ik bij hem heb mogen lessen. De lessen zijn innovatief, door het gebruik van een tablet met filmpjes en powerpoints is het voor deze generatie de perfecte manier om auto te leren rijden. De les van te voren krijg je de powerpoint opgestuurd zodat je hem al kan bestuderen voor de volgende les. Als het praktijk examen nadert en je alle bijzondere verrichtingen kent worden deze gefilmd zodat je ze voor het examen nog een keer kan bekijken en de precieze stappen kan doornemen. Vooral dit laatste heeft mij enorm geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Als iemand aan mij zou vragen waar hij/zij rijles zou moeten nemen, zeg ik zonder twijfel; Rapido!
Maud Linthorst
21-08-17 18:43:12
Na de enthousiaste verhalen van mensen in mijn omgeving over Rijsschool Rapido wist ik zeker dat ik bij Ron auto rijles wilde nemen. Ron gebruikt een hele fijne methode van les geven waarbij hij uitleg geven combineert met filmpjes, ezelsbruggetjes en afbeeldingen op zijn iPad. Door het filmen van bepaalde onderdelen bleef ik naast het uurtje rijles bewust bezig met het behalen van mijn rijbewijs. de lessen waren niet alleen duidelijk maar ook enorm gezellig. Ron nam echt de tijd om mij goed te leren auto rijden, niks ging gehaast. Nogmaals enorm bedankt Ron, nooit gedacht dat ik in 1 keer zou slagen! ik weet zeker dat er nog vele zullen volgen!
Sanne Gerla
20-08-17 09:41:13
De lessen bij Ron waren altijd fijn, duidelijk en natuurlijk gezellig! Zijn lesmethode maakt het meteen in een keer duidelijk! Hierdoor heb ik ook in 1 keer mijn rijbewijs gehaald natuurlijk. Zeker aan te raden om te lessen bij rijschool Rapido!
Alexander Alexander Freeman
12-08-17 11:00:21
Ik heb erg fijne en duidelijke lessen gehad van Ron. Ik vond het allemaal erg lastig en Ron bleef altijd rustig. Uiteindelijk ben ik in één keer geslaagd! Heel erg bedankt voor de gezellige en goede lessen Ron!
Marjolein Van der Waart
11-07-17 14:39:19
Ron heeft een erg toffe les metode, die vernieuwend en bij deze tijd hoort! Het fijne was nog dat je niemand hoefde op de halen of thuis te brengen en er genoeg tijd was voor jou. Ron neemt alle tijd om jou het op de beste manier uit te leggen. Snap je het na 10 keer nog niet legt die het met allee geduld nog een keer uit! Ik heb super fijne lessen gehad, en het was ook altijd super gezellig. Bedankt Ron! Door jou ben ik in 1 x Geslaagd! Ik raad iedereen aan om bij Ron te lessen!
Stan Van de Veen
09-07-17 21:39:16
Ook ik heb, net als mijn vader en vele anderen van mijn familie, rijlessen gevolgd bij Ron. Tijdens de lessen werd er goed uitgelegd en op een fijne manier geoefend. Daarnaast hoef je niemand thuis te brengen. Al met al een goede aanrader!
Dani van Osch
05-05-17 00:30:21
Top lessen gehad. Heel veel kennis op gedaan en gelachen met de meest gekke voorbeelden waardoor je alles onthoud
Rianne Smit
13-04-17 11:00:06
Ron legt alles goed en duidelijk uit, neemt de tijd tijdens elke les en zorgt ervoor dat je op je eigen tempo alles goed kan leren. Voor elke les een handig document met extra uitleg en filmpjes van jezelf tijdens de verrichtingen zodat je kan zien wat je goed/fout doet. De les is altijd gezellig!

Bedankt Ron voor de geode lessen, anders had ik zeker niet in 1x geslaagd!
Melanie Van der Pluym
13-04-17 10:30:57
Wat heb ik toch goede lessen gehad van Ron! Het was zo fijn dat hij wel rustig bleef in elke situatie, desondanks mijn onrustigheid zo af en toe.. Ik vond het ontzettend fijn om bij rapido te lessen en raad het voor iedereen aan!

Bedankt Ron!
Femke Visscher
02-04-17 20:48:28
Ron zorgt er altijd voor dat je met een succeservaring naar huis gaat, dit geeft vertrouwen en motivatie voor een volgende les. Er is ruimte om fouten te maken, Ron neemt daarbij alle tijd om het opnieuw aan je uit te leggen. Dit doet hij met rust en hij is begripvol. Ik heb super fijne lessen gehad, nogmaals bedankt voor de fijne lessen!
Eline Janssen
29-03-17 11:04:13
Wat ben ik blij geweest dat ik heb gekozen voor rijschool Rapido. Ron neemt alle geduld voor je en staat open voor alle vragen. Hij heeft een ontzettend fijne manier van lesgeven en je voelt je ontzettend op je gemak. Wat ik vooral een pluspunt vond is dat in de les de volledige aandacht naar jou ging, je hoefde nooit iemand op te halen en er reed dus dan ook nooit iemand mee die je niet kende, tenzij je zelf aangaf dat je je iemand mee wilde. Zoals ik een keer mijn moeder heb meegenomen. Dat ik nooit met vreemde in de auto zat was heel fijn voor mij en ook dat was een van de redenen, dat ik voor Rapido heb gekozen. Die goede individuele aandacht had dan ook als gevolg dat ik in 1x ben geslaagd en daar wil ik hem dan ook hartelijk voor bedanken! Een echte aanrader, bedankt voor alle lessen en gezelligheid!
Rick De Raad
18-03-17 15:59:52
Ron heeft een hele fijne manier van lesgeven. Hij legt alles duidelijk en rustig met veel geduld uit waardoor je de leerdoelen snel onder de knie hebt. Altijd leuke en gezellige lessen met Ron gehad. Zeker een aanrader! Ron bedankt voor alles!
Ramira Calis
14-03-17 19:39:55
Nadat mijn zus bij Ron gelest heeft. En goed sprak over hem. Ben ik ook gaan lessen bij Ron. Heb een seconde spijt gehad. Want hij geeft je gelijk een fijn gevoel. En is erg geduldig met alles, legt alles zo super goed uit dat je het meteen begrijpt. Nogmaals bedankt voor alles!
Tristan Verlaan
14-03-17 18:33:27
Hele leuke lessen duidelijke uitleg en aanpak heb er veel plezier aan gehad top zeker een aanrader
Sophie Rigter
14-03-17 18:26:43
Het fijne van autorijschool Rapido is dat je echt een vol uur les krijgt. Daarnaast weet Ron ook altijd onder alle gekke omstandigheden de rust te bewaren! Je bijzondere verrichtingen worden gefilmd, zodat je ze thuis terug kan kijken als je het even niet meer weet. Dit is een enorme geheugensteun welke je altijd terug kan kijken! Super fijn! Daarnaast is het altijd gezellig in de auto en heb ik enorm veel gelachen!

Nogmaals ontzettend bedankt Ron!
Renee Overvliet
10-02-17 14:41:28
Na mijn zus en broer heb ook ik bij Ron mijn rijbewijs gehaald. Het fijne van rijschool Rapido is dat je echt een heel uur les hebt. Ron legt op een duidelijke en geduldige manier uit en neemt hierbij echt de tijd voor je. Het is heel gezellig met Ron in de auto en er is altijd wat te lachen!

Ontzettend bedankt voor de leerzame en zeker ook gezellige lessen!
Tonen: 5  10   20

Reviews