AUTORIJSCHOOL RAPIDO
           voor een degelijke rijopleiding                          0654 24 25 60     

Gastenboek

84 berichten op 17 pagina's
Ellen Stellwag
26-09-17 16:53:34
Ik heb net mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Rapido! Op aanrader van mijn zus en een aantal vriendinnen ben ik bij Ron gaan lessen. Ik ben ontzettend blij dat ik dat gedaan heb. Ron zijn lessen zijn modern, duidelijk en erg leerzaam. Doormiddel van Powerpoints, video's en een Tablet wordt, bijvoorbeeld, een bijzondere verrichting snel en duidelijk uitgelegd. Alles wat je leert wordt regelmatig herhaald en als je iets niet snapt wil Ron het je met plezier nog 10x uitleggen. Naast het leerzame aspect is het ook vooral heel gezellig, wat de rijlessen bij autorijschool Rapido extra leuk maken. Zonder twijfel raad ik Rapido aan iedereen aan!
Maaike Mol
07-09-17 17:21:56
Onlangs heb ik mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Rapido. Ik heb in de periode van lessen veel van Ron geleerd. Ron legt duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Met zijn tablet en filmpjes is het vaak meteen duidelijk, maar als je iets toch niet helemaal begrijp staat hij altijd open om het je nog een keer uit te leggen. Ik heb de lessen als gezellig, maar vooral als leerzaam ervaren. Autorijschool Rapido is een echte aanrader!!
Lieke Bolle
06-09-17 22:57:59
Toen ik opzoek was naar een rijschool kwam ik via goede reacties van kennissen bij Ron terecht. En wat ben ik blij dat ik bij hem heb mogen lessen. De lessen zijn innovatief, door het gebruik van een tablet met filmpjes en powerpoints is het voor deze generatie de perfecte manier om auto te leren rijden. De les van te voren krijg je de powerpoint opgestuurd zodat je hem al kan bestuderen voor de volgende les. Als het praktijk examen nadert en je alle bijzondere verrichtingen kent worden deze gefilmd zodat je ze voor het examen nog een keer kan bekijken en de precieze stappen kan doornemen. Vooral dit laatste heeft mij enorm geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Als iemand aan mij zou vragen waar hij/zij rijles zou moeten nemen, zeg ik zonder twijfel; Rapido!
Maud Linthorst
21-08-17 18:43:12
Na de enthousiaste verhalen van mensen in mijn omgeving over Rijsschool Rapido wist ik zeker dat ik bij Ron auto rijles wilde nemen. Ron gebruikt een hele fijne methode van les geven waarbij hij uitleg geven combineert met filmpjes, ezelsbruggetjes en afbeeldingen op zijn iPad. Door het filmen van bepaalde onderdelen bleef ik naast het uurtje rijles bewust bezig met het behalen van mijn rijbewijs. de lessen waren niet alleen duidelijk maar ook enorm gezellig. Ron nam echt de tijd om mij goed te leren auto rijden, niks ging gehaast. Nogmaals enorm bedankt Ron, nooit gedacht dat ik in 1 keer zou slagen! ik weet zeker dat er nog vele zullen volgen!
Sanne Gerla
20-08-17 09:41:13
De lessen bij Ron waren altijd fijn, duidelijk en natuurlijk gezellig! Zijn lesmethode maakt het meteen in een keer duidelijk! Hierdoor heb ik ook in 1 keer mijn rijbewijs gehaald natuurlijk. Zeker aan te raden om te lessen bij rijschool Rapido!
Tonen: 5  10   20

Reviews