AUTORIJSCHOOL RAPIDO
           voor een degelijke rijopleiding                          0654 24 25 60     

Gastenboek

111 berichten op 6 pagina's
Lotte de Jong
19-07-18 10:36:48
Ik heb een aantal weken terug mijn rijbewijs gehaald bij Rapido. Super fijne lessen gehad. Ron heeftbheel veel gedult en verteld duidelijk wat er moet gebeuren, als je het na drie keer nog niet snapt legt hij het gerust on 3 keer uit! Ik rij nu een aantal weken rond en heb mij nog geen een leer onzeker gevoeld in de auto.

Heel erg bedankt voor alles lessen Ron!
Thijmen Van wegen
21-06-18 10:28:55
Ik heb in 1x me rijbewijs gehaald bij rapido. Ron heeft een duidelijke uitleg en veel geduld wat zeker helpt bij het halen van je rijbewijs. Veder is de auto heel fijn om in te lessen. Nogmaals bedankt Ron!
Willem Walraven
21-06-18 08:39:05
Ik ben in 1 keer geslaagd bij Rapido, ik heb het heel erg naar mijn zin gehad met Ron. Zijn Citroën Cactus is een fijne auto om in te rijden. Ik ben heel tevreden met de lessen die ik heb gekregen.
Nogmaals bedankt Ron!
Marieke Klein Beernink
16-05-18 19:35:00
Ik ben in een keer geslaagd met Rapido en heb altijd met veel plezier naast Ron gezeten in de auto en ik heb zijn rustige manier onwijs op prijs gesteld. Ontzettend tevreden. Dankjewel Ron.
Babet van Hamersveld
09-05-18 21:19:06
Ik ben in één geslaagd voor mijn autorijbewijs, mede dankzij Ron! De rijlessen zijn gezellig, interessant en vooral erg leerzaam. Het is een fijne manier van leren omdat je voorbeelden en uitleg krijgt via een tablet. Ook krijg je de oefenstof voor de week erna gemaild zodat je jezelf kan voorbereiden op wat je de eerst volgende les gaat leren. Verder mag je altijd vragen stellen en heeft Ron veel geduld, ook als je bijv. een bijzondere verrichting 5 keer achter elkaar wil oefenen :)
Timme Makkinga
09-05-18 15:16:22
Ik heb vorige week mijn rijbewijs gehaald bij Rapido. De lessen zijn duidelijk, gestructureerd en gezellig. Ron heeft alle geduld om je 10 keer alles uit te leggen, als je iets niet begrijpt. Na iedere les krijg je een voorbereiding voor de volgende les, zodat er meer tijd kan worden besteed aan de praktijk. Kortom, ik zou het iedereen aanraden om bij Rapido te gaan lessen!
Fien van Doesum
09-05-18 10:21:12
Gister mijn eerste ritje alleen gemaakt, wat een vrijheid. Dankzij Ron vind ik autorijden nu echt leuk!
Tijdens de 1 op 1 lessen heb je veel vrijheid om deze in te vullen zoals je zelf fijn vindt. Als je ergens niet zeker over bent, wordt het met liefde nog 10 keer uitgelegd.
Terwijl je rond rijdt worden er veel belangrijke punten uitgelegd waar je extra op moet letten, of wat vaak over het hoofd gezien wordt.
Kortom, echt een aanrader voor als je sterk in je schoenen wilt staan op de drukke wegen tegenwoordig!
Claire Majoor
10-03-18 19:26:56
Na aanraden ben ik gaan lessen bij rijschool Rapido. Ron is geduldig en altijd gezellig en de moderne manier van lesgeven is heel fijn. Je krijgt elke les powerpoints en uitleg gemaild en met een tablet worden dingen uitgelegd. Ik zou het iedereen aanraden om zijn rijlessen bij Ron te volgen!
Angela Stalenhoef
09-02-18 12:46:25
Met veel plezier mogen rijden bij rijschool Rapido. Fijne manier van lesgeven/uitleggen. (Krijgt behandeld stof via de mail/of stof dat volgende les behandeld gaat worden. Het heeft mij erg geholpen om de bijzondere verrichtingen te onthouden doormiddel van filmpjes! Ik raad het iedereen aan een proefles te nemen bij Rapido, en mocht dit te bevallen daar je lessen te gaan volgen!

Angela
Danny Zegers
06-02-18 18:54:42
Ik ben in één keer geslaagd bij Rapido, de lessen zijn goed en gestructureerd. Na elke les krijg je ook digitale uitleg zodat je de volgende les meteen aan de slag kunt en niet veel tijd kwijt bent aan de uitleg zodat je meer tijd hebt voor de praktijk. De instructeur is erg goed, geeft duidelijke tips en tops en daarnaast ook erg gezellig. Ook blijft deze rijschool nadenken over hoe de lessen nóg beter kunnen. Ik raad iedereen aan om hun rijbewijs te halen bij Rijschool Rapido!
Nick Van Eck
12-01-18 13:03:31
Ik heb zojuist mijn rijbewijs gehaald, de uitleg was altijd heel duidelijk en makkelijk te begrijpen. De lessen zijn goed construeerd en de insturctur is fijne persoon om mee samen te werken.
Eva Snoek
08-01-18 15:15:24
Ik heb vorige week mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Rapido. De lessen waren erg leerzaam en gezellig. Ron legt op leuke manieren uit, bijvoorbeeld door een tablet te gebruiken waar hij situaties op tekent en door filmpjes te laten zien. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk beeld van situaties. Hij neemt de tijd en zorgt dat je pas doorgaat naar het volgende onderdeel als je het andere onder de knie hebt. Daarnaast is Ron heel vernieuwend. Hij praat altijd enthousiast over zijn ideeën om de lessen nog beter en moderner te maken, bijvoorbeeld door camera's. Ik raad het zeker aan om les te nemen bij autorijschool Rapido!
Ellen Stellwag
26-09-17 16:53:34
Ik heb net mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Rapido! Op aanrader van mijn zus en een aantal vriendinnen ben ik bij Ron gaan lessen. Ik ben ontzettend blij dat ik dat gedaan heb. Ron zijn lessen zijn modern, duidelijk en erg leerzaam. Doormiddel van Powerpoints, video's en een Tablet wordt, bijvoorbeeld, een bijzondere verrichting snel en duidelijk uitgelegd. Alles wat je leert wordt regelmatig herhaald en als je iets niet snapt wil Ron het je met plezier nog 10x uitleggen. Naast het leerzame aspect is het ook vooral heel gezellig, wat de rijlessen bij autorijschool Rapido extra leuk maken. Zonder twijfel raad ik Rapido aan iedereen aan!
Maaike Mol
07-09-17 17:21:56
Onlangs heb ik mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Rapido. Ik heb in de periode van lessen veel van Ron geleerd. Ron legt duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Met zijn tablet en filmpjes is het vaak meteen duidelijk, maar als je iets toch niet helemaal begrijp staat hij altijd open om het je nog een keer uit te leggen. Ik heb de lessen als gezellig, maar vooral als leerzaam ervaren. Autorijschool Rapido is een echte aanrader!!
Lieke Bolle
06-09-17 22:57:59
Toen ik opzoek was naar een rijschool kwam ik via goede reacties van kennissen bij Ron terecht. En wat ben ik blij dat ik bij hem heb mogen lessen. De lessen zijn innovatief, door het gebruik van een tablet met filmpjes en powerpoints is het voor deze generatie de perfecte manier om auto te leren rijden. De les van te voren krijg je de powerpoint opgestuurd zodat je hem al kan bestuderen voor de volgende les. Als het praktijk examen nadert en je alle bijzondere verrichtingen kent worden deze gefilmd zodat je ze voor het examen nog een keer kan bekijken en de precieze stappen kan doornemen. Vooral dit laatste heeft mij enorm geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Als iemand aan mij zou vragen waar hij/zij rijles zou moeten nemen, zeg ik zonder twijfel; Rapido!
Maud Linthorst
21-08-17 18:43:12
Na de enthousiaste verhalen van mensen in mijn omgeving over Rijsschool Rapido wist ik zeker dat ik bij Ron auto rijles wilde nemen. Ron gebruikt een hele fijne methode van les geven waarbij hij uitleg geven combineert met filmpjes, ezelsbruggetjes en afbeeldingen op zijn iPad. Door het filmen van bepaalde onderdelen bleef ik naast het uurtje rijles bewust bezig met het behalen van mijn rijbewijs. de lessen waren niet alleen duidelijk maar ook enorm gezellig. Ron nam echt de tijd om mij goed te leren auto rijden, niks ging gehaast. Nogmaals enorm bedankt Ron, nooit gedacht dat ik in 1 keer zou slagen! ik weet zeker dat er nog vele zullen volgen!
Sanne Gerla
20-08-17 09:41:13
De lessen bij Ron waren altijd fijn, duidelijk en natuurlijk gezellig! Zijn lesmethode maakt het meteen in een keer duidelijk! Hierdoor heb ik ook in 1 keer mijn rijbewijs gehaald natuurlijk. Zeker aan te raden om te lessen bij rijschool Rapido!
Alexander Alexander Freeman
12-08-17 11:00:21
Ik heb erg fijne en duidelijke lessen gehad van Ron. Ik vond het allemaal erg lastig en Ron bleef altijd rustig. Uiteindelijk ben ik in één keer geslaagd! Heel erg bedankt voor de gezellige en goede lessen Ron!
Marjolein Van der Waart
11-07-17 14:39:19
Ron heeft een erg toffe les metode, die vernieuwend en bij deze tijd hoort! Het fijne was nog dat je niemand hoefde op de halen of thuis te brengen en er genoeg tijd was voor jou. Ron neemt alle tijd om jou het op de beste manier uit te leggen. Snap je het na 10 keer nog niet legt die het met allee geduld nog een keer uit! Ik heb super fijne lessen gehad, en het was ook altijd super gezellig. Bedankt Ron! Door jou ben ik in 1 x Geslaagd! Ik raad iedereen aan om bij Ron te lessen!
Stan Van de Veen
09-07-17 21:39:16
Ook ik heb, net als mijn vader en vele anderen van mijn familie, rijlessen gevolgd bij Ron. Tijdens de lessen werd er goed uitgelegd en op een fijne manier geoefend. Daarnaast hoef je niemand thuis te brengen. Al met al een goede aanrader!
Tonen: 5  10   20

Reviews