AUTO RIJSCHOOL RAPIDO 
voor   een degelijke rijopleiding         0654 24 25 60     

Welkom op onze website!

 

 


 Wie zijn wij

Autorijschool Rapido bestaat inmiddels alweer 33 jaar. En wij hebben in Eemnes en omstreken een zeer vertrouwde naam opgebouwd. Door onze ruime ervaring staat Autorijschool Rapido garant voor een uitstekende rijopleiding! Kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Wij passen de nieuwste vormen van rij-instructie toe. En wij verzorgen niet alleen rijles aan leerlingen uit Eemnes, maar ook daarbuiten zoals bijvoorbeeld uit Baarn, Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren en Naarden. Wil je meer over ons weten, of wil je je direct aanmelden... klik dan naar onze "contact" in het menu. Wij horen graag van je!

 


Anouk van der Feer schreef;

"Ik heb super leuke lessen gehad bij Ron! Altijd leuke verhalen en gezellig. Alles is heel duidelijk, en makkelijk omdat je het via de mail krijgt en omdat er word uitgelegd met een tablet en doormiddel van filmpjes! Ik heb in 1 keer mijn examen gehaald! Dankzij Ron!"


Niek Klein Beernink schreef:

"Fantastische manier van rijden aangeleerd dankzij Rijschool Rapido. De manier van uitleggen is ontzettend duidelijk en prettig en ik kan iedereen aanraden om bij Rapido in de auto te stappen als je op een leuke en goede manier je rijbewijs wilt halen! Heb er van genoten! Super bedankt voor alles."

Sanne Post schreef;

"Nadat mijn twee zussen met veel plezier bij Rapido gelest hadden en ook beide meteen geslaagd waren,was voor mij de keuze niet moeilijk. Ron heeft een vol uur de tijd voor je en heeft alle geduld. Hij legt goed uit en is altijd gezellig. De auto rijdt ook lekker. Ik kan iedereen aan raden om bij Rapido les te gaan nemen, want de kans is groot dat je in een keer slaagt."

 

Irene Andringa schreef;

"Een erg leuke een vooral leerzame tijd gehad in de maanden met de wekelijkse rijlessen! Een aardige en geduldige instructeur want natuurlijk erg belangrijk is als je goed wilt presteren! Rijschool Rapido is echt een aanrader! In 1x geslaagd met tussentijdse toets en praktijkexamen! Super!"

 

156471