RIJSCHOOL         RAPIDO    
Voor een  degelijke rijopleiding    0654 242560    

Welkom op onze website!

 

 


 Wie zijn wij

Autorijschool Rapido bestaat inmiddels alweer 33 jaar. En wij hebben in Eemnes en omstreken een vertrouwde naam opgebouwd. Door onze ruime ervaring staat Autorijschool Rapido garant voor een uitstekende rijopleiding! Kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Wij passen de nieuwste vormen van rij-instructie toe. En  verzorgen niet alleen rijles aan leerlingen uit Eemnes, maar ook daarbuiten. Zoals bijvoorbeeld uit Baarn, Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren en Naarden. Wil je meer over ons weten, of wil je je direct aanmelden... klik of tik dan naar "contact" in het menu. Wij horen graag van je!

 


Jasper Janssen schreef:

Beste lezer, zoek je een rijschool niet verder zoeken. Je hebt zojuist de nummer 1 rijschool van NL al gevonden! Ik heb bij Ron in een keer mijn rijbewijs gehaald en dat is niet voor niets. Ron weet waar die het over heeft en dat merk je aan alles. Altijd met plezier naar de rijlessen gegaan. Vind het bijna jammer dat ik geslaagd ben.

Cantara De Veen schreef:

Geslaagd voor het rijbewijs, wat ben ik blij en opgelucht! De reis naar het rijbewijs heb ik samen met Ron gemaakt. Een betere instructeur kon ik mij niet wensen. Ron wat ben je aardig en wat ben je een vakman. Je werd nooit boos of geïrriteerd als er in het begin iets niet goed ging. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak bij je. Ik kan echt iedereen rijschool Rapido en Ron aanbevelen. Maak gelijk de keuze want het is de moeite ongelofelijk waard om bij Ron je rijopleiding te doen.

Brent Schimmel schreef:

Ron bedankt, voor de zeer leerzame en vooral leuke lessen. Heb met veel plezier de lessen doorlopen. Grote complimenten naar u toe, Ron is een rustige man die veel geduld en tijd in zijn lessen steekt. Geeft je goede reflectie op de lessen ook als het minder is gegaan. Nogmaals bedankt Ron, gaan de kilometers opvreten ;)

Femke Halsema schreef:

Nadat mijn vriend hier in een keer zijn rijbewijs heeft gehaald en ontzettend enthousiast was mag ik ook zeggen dat ik in 1 keer geslaagd ben bij Ron! Echt een top instructeur, hij legt altijd alles goed en rustig uit. De manier van lessen vond ik heel fijn, ook met behulp van moderne snufjes wordt alles nog duidelijker. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Ron gelest heb en kan dit echt aan iedereen aanraden!

Bedankt voor de goede begeleiding :) 


 

168857